Despre noi


Încă din 2003 când compania Matei Conf Grup a luat ființă, ne-am dedicat si ne-am asumat obiectivul, de a crește progresiv, o creștere sănătoasă care să genereze o identitate organizaționala sustenabilă în timp.

Obiectul principal de activitate al firmei este producția și comercializarea Echipamentelor Individuale de Protecție de categoria I – concepție simplă; categoria II – nici de concepție simplă, nici de concepție complexă; categoria III – concepție complexă, deopotrivă pentru piața națională și internațională.

În prezent compania, are peste 150 de angajați și o cifră de afaceri de, peste 5 milioane euro. Matei Conf Grup are în dotare utilaje performante, care acoperă întregul flux tehnologic, întreaga producție fiind verificată interfazic și final de către specialiștii responsabili de Controlul Tehnic de Calitate (CTC). Aceste utilaje, dublate de personalul specializat, fac posibilă realizarea în prezent, a unui număr mediu de 20 000 de piese pe lună.

O dată cu extinderea activității, a fost necesară implementarea și practicarea unui SISTEM DE MANAGEMENT INTEGRAT la toate nivelele companiei astfel că au fost implementate succesiv:

 • SR EN ISO 9001: 2015 – Sistemul de Management al Calității
 • SR EN ISO 14001: 2015 – Sistemul de Management de Mediu
 • SR OHSAS 18001: 2008 – Sistemul de Managament al Sănătății și Securității Ocupaționale
iso9001
ISO 14001 2017
ISO 18001 2017

Mai mult, ca dovadă a preocupării și implicării în crearea de Echipamente de Protecție performante, administratorul companiei MATEI CONF GRUP a fost desemnat drept reprezentant al producătorilor de echipamente individuale de protecție în Comitetul Consultativ al OC ICSPM-CS din cadrul „Institutului Național de Cercetare Dezvoltare pentru Protecția Muncii – Alexandru Darabont” din București, institut abilitat la nivel național să elibereze Certificatele de Examinare EC de Tip ce însoțesc echipamentele de protecție.

În prezent, indicatorii de performanță ai companiei MATEI CONF GRUP sunt:

 • cifră de afaceri anuală medie de 5 milioane de euro aflată în continuă creștere;
 • peste 100 de angajați calificați în domeniu;
 • departamente proprii de Proiectare conceptuala, Cercetare si dezvoltare produs, Certificare.
diploma2013
diploma2014
diploma2018

Misiune

Compania Matei Conf Grup are misiunea declarată de a oferi soluții de protecție de cel mai înalt grad de performanță, misiune în slujba căreia ne aflăm zi de zi, prin profesionalismul și dedicarea manifestată față de partenerii noștri.

 • Abordarea noastră este simplă și directă: fiecare client beneficiază de cel mai înalt nivel de atenție și de consultanță.
 • Expertiza noastră: CONCEPTE și NIVELE DE PROTECȚIE.

Valori

 • Expertiză – Matei Conf Grup are o experiență de 16 ani în industria Echipamentelor Individuale de Protecție. Această experiență vastă ne permite să construim soluții de protecție dedicate fiecărui client.
 • Dedicare client – toate abordările și soluțiile recomandate sunt perfect pliabile business-ului fiecărui client.
 • Creativitate – recomandăm soluții creative și funcționale pentru fiecare tip de protecție.
 • Flexibilitate și dinamism – răspundem cu deschidere cerințelor clientului, departamentele companiei fiind integrate unei structuri organizaționale dinamice.
 • Rigoare metodologică – livrăm în permanență valoare adăugată clienților noștri prin metodologia de lucru.